Caffe Mocha

Klassikaline kohvijook, mis on saanud oma nime Jeemenis Punase mere ääres asuva Mocha sadamalinna järgi. See on veidi luksuslikum variant, kus kangele ja maitsvale kohvile on lisatud nii šokolaadi kui ka vahukoort.

Caffe Mocha

Vaja läheb:

  • Topeltespresso
  • 30 g tumedat šokolaadi
  • Šokolaadikaste või -siirup
  • 200 ml vahustatud piima

Serveerimiseks (soovi korral):

  • 2 spl vahukoort

Valmistamine:

  • Vala klaasi küljele šokolaadikastet, samal ajal klaasi keerutades.
  • Murra šokolaad tükkideks ja lisa klaasi.
  • Valmista topeltespresso ja vala šokolaaditükkidele.
  • Vahusta piim ja vala klaas täis.
  • Serveerimiseks lisa kiht vahukoort ja pisut riivitud šokolaadi.
  • Naudi!

 

Cold Brew

Mõnusalt maheda maitsega külmpruulitud kohv

Retsept

Affogato

Külm jäätis koos kuuma espressoga

Retsept

Caffe Mocha

Kohvijook magusasõbrale

Retsept

Cold Brew Apple

Kohvi energia ja õuna värskus

Retsept

Salty ICE

Täiuslik kohvi, piima ja soolakaramelli kooslus

Retsept

Fresh Berry Brew

Imeline magusa ja hapu tasakaal

Retsept

Espresso pärast kaheksat

Põnev maitsete kooslus

Retsept

Choco ICE

Luksuslik jääkohv koore ja tumeda šokolaadiga

Retsept