Kuidas valmistada kohvi

Kohvi valmistamine on paljude meie jaoks igapäevane asi. Selleks et kohv maitseks võimalikult hästi, on oluline valida õige jahvatus enda meetodi jaoks.
Filtrikohv on peenem ja seda nimetatakse filtri jaoks jahvatatud kohviks mõndades riikides. Meil on mitu maitsvat filtrikohvi, mille hulgast valida, alustades kõige kergema röstiga Keskmine Röst kuni tumedaks röstitud Kharisma.
Presskannu kohvil on ainulaadne jahvatuse jämedus. Otsi meie Prezzo.
Kohvi valmistamine Chemex purgis – see aeglane valmistusprotsess vabastab ja toob esile kohviaroomi ning pisimad maitsenüansid. Selle jäme filter eemaldab enamuse õlidest ja pisikesed kohviosakesed ning annab kohvile tõeliselt puhta maitse. Kasutage jämedalt jahvatatud kohvi.
Kapslitega on võimalik teha espressosid, lungosid või pruulitud kohvi.

Nõuanded kohvi valmistamiseks!

  • Korrektne vee temperatuur: 92-96 kraadi Celsiuse järgi lubab kohviaroomidel vabaneda. Kasutage reguleeritava temperatuuriga kannu, et olla kindel temperatuuris.
  • Korrektne kogus: kasutage 6-8 grammi kohvi 150 m vee kohta. Kui soovite kangemat kohvi, kasutage tumedat rösti, selle asemel et suurendada kohvikogust.
  • Puhtad seadmed: puhastage regulaarselt oma kohvimasinat katlakivist. Kui võimalik, kontrollige ka kohvimasina temperatuuri.
  • Hoiustage kohvi pimedas kohas: jahvatatud kohv on väga tundlik ning selle meeldiv aroom aurustub väga kiiresti, kui paki lahti jätate. Selle tõttu hoidke kohvi oma originaalpakendis ning asetage see omakorda õhukindlasse konteinerisse.