Nõuanded kohvi valmistamiseks
Kohvi jahvatamine | ||
Selleks, et kohv maitseks võimalikult hea, on oluline valida kohvivalmistusmeetodile sobiv kohvijahvatus. Kui oled ostnud jahvatatud kohvi, järgi sobivaima valmistusviisi valimiseks kohvipakil olevat õpetust. Kui aga kasutad kohviube, siis kontrolli kohviveski või kohvimasina jahvatusastet. | ||
![]() | Otse tassis – peenKui valmistad kohvi otse tassis, vali peene jahvatusega kohv, mis laseb kogeda kohvi erinevaid maitsenüansse. Meie Medium Roast In Cup on peene jahvatusega kohv, mis on loodud spetsiaalselt selle valmistamismeetodi jaoks. | ![]() ![]() |
![]() | Filter – keskmine / peenFiltrikohv on peenem ja seda nimetatakse filtri jaoks jahvatatud kohviks mõndades riikides. Meil on mitu maitsvat filtrikohvi, mille hulgast valida, alustades kõige kergema röstiga Keskmine Röst kuni tumedaks röstitud Kharisma. | |
![]() | Presskannus või perkolaatoris – jämedamJämeda jahvatusega kohv sobib eriti hästi presskannu ja perkolaatori jaoks. Meie Prezzo on valmistatud spetsiaalselt nende kohvivalmistamise meetodite jaoks. | |
![]() | Mokakannus – peenKui valmistad kohvi mokakannus, kasuta peene jahvatusega kohvi. | |
![]() | Chemex – jämeKohvi valmistamine Chemex purgis – see aeglane valmistusprotsess vabastab ja toob esile kohviaroomi ning pisimad maitsenüansid. Selle jäme filter eemaldab enamuse õlidest ja pisikesed kohviosakesed ning annab kohvile tõeliselt puhta maitse. Kasutage jämedalt jahvatatud kohvi. | |