Kohvikool

Kas soovite kohvi kohta rohkem teada või vajate oma tööliste jaoks täieulatuslikku barista väljaõpet, igal juhul olete meie juures teretulnud.

Kohviubade segamine, röstimistase, jahvatamine, annustamine, kohvimasin, selle seadistamine, teenindus, vesi ja veel ja veel ja veel – kõik need teadmised on vajalikud, selleks et valmistada üks tass espressot! Tõeliselt hea kohvi valmistamise protsess koosneb mitmest väiksest teineteist täiendavast detailist ja nende omandamiseks on tarvis tõelist väljaõpet.

Löfbergsi kogemuste põhjal oleme välja töötanud erinevate tasemetega kursused, treenides inimesi välja espresso amatööri tasemest kuni meisterliku baristani.

Kõige elementaarsema kursuse alguses räägime sissejuhatavalt kohvi kohta, kuidas kohv jõuab oast tassini ning jätkame nelja-astmelise barista treeninguga. Kursuse lõpus võivad osavõtjad omavahel võistelda espresso valmistamises. Kuid “Artisan’i” – SSCA (Swedish Speciality Coffee Association) poolt heaks kiidetud 2-aastane kõrgeima taseme väljaõppe programm, mille sihtgrupiks on kohviprofessionaalid – läbimine lubab omandada meister barista tiitli.

Kohvikooli kursused hõlmavad endas teooriat ja praktikat, kaasates ehtsad meister baristad treeninguprotsessi.

Võtke meiega ühendust ning me anname teile rohkem infot!