Jätkusuutlikkuse töö

Me oleme töötanud suurepärase maitse nimel aastast 1906. Inimeste ja keskkonna eest vastutamine on meie jaoks loomulik asi olnud sama kaua. Meie jaoks on oluline, et kohv peaks hästi maitsema ja head tegema.

Meie jätkusuutlikkuse töö on ilmne läbi kogu protsessi, oast tassini. Väljakutsed ja võimalused näivad pisut erinevad protsessi sammudel. Probleemid kliimaga ja farmerite elatised on kaks kõige olulisemat aspekti jätkusuutlikkuse juures. Need on ka piirkonnad, millele me kõige rohkem keskendume. Kuid loomulikult kanname me suurt hoolt ka teiste aspektide eest.

Me vastutame inimeste ja keskkonna eest

  • Pereäri, juba kolmandat ja neljandat põlvkonda.
  • Üks maailma suurimaid orgaanilise ja Fairtrade’i märgistusega kohvi importijaid.
  • Jätkusuutlikkus ja vastutus aastast 1906.

Me kohtume farmeritega

  • Me ostame kõik oma kohvi otse riikidelt, kus kohv kasvatatakse ja reisime umbes 150 päeva aastas, et farmereid külastada.
  • Me külastame isegi teisi farme.
  • Me külastame isegi teisi farme.

Meie enda arendusprojektid

  • Läbi Rahvusvahelised Kohvi Partnerid juhime me oma enda arendusprojekte koos kuue teise pereomatud kohvifirmaga.
  • Konkurentsivõime ja elamistingimuste parendamine väikesemahuliste kohvifarmerite jaoks.
  • Meie külastuste käigul saame ise näha, et meie töö tasub end ära.
  • Me juhime ka arendusprojekte, et lahendada väljakutseid seotud üleilmsete kliimamuutustega.

Me oleme võtnud seisukoha

  • Me teame kogemustest, et sertifikatsioonid on head nii inimestele kui ka keskkonnale.
  • Esimene firma Rootsis, mis pakkus orgaanilise ja Fairtrade’i märgistusega kohvi.
  • Me toodame enam kui 10,5 miljonit tassitäit sertifitseeritud kohvi iga päev.