valmistada_kohvii-792x320

Kuidas valmistada kohvi

Kohvi valmistamine on paljude meie jaoks igapäevane asi. Selleks et kohv maitseks võimalikult hästi, on oluline valida õige jahvatus enda meetodi jaoks.

filter  Filtrikohv on peenem ja seda nimetatakse filtri jaoks jahvatatud kohviks mõndades riikides. Löfbergsi filtrikohv on sobiv kohvimasinate jaoks. Meil on mitu maitsvat filtrikohvi, mille hulgast valida, alustades kõige kergema röstiga; Mellanrost, kuni Juubelini; kergelt tumedaks röstitud ja lõpetades Crescendoga, väga tumedaks röstitud.

coffee  Presskannu kohvil on ainulaadne jahvatuse jämedus, spetsiaalselt aurukeetjatele ja presskannudele välja töötatud. Seda tüüpi kohv on jämedam, kui filtrikohv, aga palju peenem, kui pruulitud kohv. Otsi meie Prezzot, kui sa tahad jämedat tüüpi kohvi.

coffee2  Pruulitud kohvi on jämedalt jahvatatud, sobiv kohvikannudele. Kui sa otsid pruulitud kohvi, vali meie Mellanrost või Genuin kok.

kapslid  Kapslitega on võimalik teha espressosid, lungosid või pruulitud kohvi ja võib isegi teha teed ja kuuma šokolaadi oma masinaga.